Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco ommodo consequat.

Monday to Friday: 9-20
Saturday to Sunday: closed

Image Alt

Work Better: Space

空間靈感

全球疫情流行從根本上改變了我們的生活、學習和工作方式。人們有新的需求和期望,也改變了對建築與工作場所的看法。是時候向前邁進,並利用學到的知識來改進工作了。The global pandemic has fundamentally changed how we live, learn and work. People have new needs and expectations, requiring shifts in the way we think about buildings and the workplace. It’s time to move forward and use what we’ve learned to make work better.

發現一個更好的辦公空間 (12)

PERSONAL SPACES 個人空間

A range of spaces balancing the needs of “me” and “we” gives people control over their privacy and comfort.
一系列平衡 “我”及 “我們”需求的空間,讓員工可以掌控所需的隱私感和舒適度。在這些專屬或共享的個人空間中,尋求促使專注工作和團隊聯繫之間的平衡。在優先完成工作的前提下,讓每個人能夠控制完成工作的方式、有能力表達自己和安全感。
cover

COLLABORATION SPACES 協作空間

Flexible settings and mobile tools and technology support in-person and distributed teams of all sizes
靈活的家具配置、可移動的工具、串聯科技共同支援此空間中面對面的協作,與各種規模的遠距團隊。
更多樣化的開放型協作空間配置,提供了一種安全感,並隨著團隊工作需求具備擴大或縮小空間的靈活性。另結合數位技術和實體工具,用以幫助面對面及所有規模的遠距協作。
social space

SOCIAL SPACES 社交空間

An intentional and flexible mix of shared and individual experiences foster a sense of community and belonging.
兼具共享經驗和個人體驗的彈性組合,可孕育出一種團隊使命及歸屬感。
經由具有意義的互動,創造出人與人之間共同目標和歸屬感的社交空間,可有助於企業文化的培養。提供電源、傳統和數位工具可提昇這類型空間的使用率,當個人和團隊需要在工作上衝刺時,可為他們提供更多的選擇。
發現一個更好的辦公空間 (15)

LEARNING SPACES 學習空間

高效能、易於改變的空間為置身其間的人,和遠距團隊提供完整的學習機會。 學習能力、發展個人與組織能力是創新和成長的關鍵。多種模式的空間設置支援不同的使用目的,同時給予團隊和個人機會去實驗、創造並和他人一起相互激發出好點子。在空間裡的成員,和遠距團隊的成員可以藉由在具有包容性設計的空間裡積極參與討論。
High-performing, adaptable spaces deliver integrated learning opportunities for in-person and distributed groups.
en_USEN